Van Hove Garages en Renault Trucks denken met u mee en bieden u verschillende diensten en services om op lange termijn te besparen op uw brandstofkosten en exploitatiekosten zonder aan commerciële rijtijd te verliezen.
Als transportondernemer staat u voor de uitdaging uw rendement te verhogen en tegelijkertijd maatschappelijk verantwoord uw onderneming te leiden. In huidige tijden met lage marges en veel concurrentie geen gemakkelijke opgave. Bovendien streeft u naar een zo hoog mogelijke inzetbaarheid van uw voertuigen en uw personeel. Bij Renault Trucks kunt u rekenen op de laagste kosten per kilometer. Afhankelijk van wat u belangrijk vindt, bieden wij een passende oplossing.

Het Optifuel-programma voor brandstofbesparing bestaat uit:
 • Optifuel Training, een chauffeurstraining die de chauffeur bewust maakt van de mogelijkheden van economisch rijden en die beantwoordt aan de Europese richtlijn voor verplichte nascholing vakbekwaamheid.
 • Optifuel Infomax, een fleetmanagement systeem waarmee rijstijlen verzameld, geanalyseerd en geoptimaliseerd kunnen worden.

U haalt het meeste rendement uit het programma door de Optifuel Training en Optifuel Infomax samen in te zetten, maar dit is niet noodzakelijk. Het Optifuel Programma is ontwikkeld voor het langeafstands-, bouw- en distributiegamma.
 • Nieuws

  VAN HOVE GARAGES BREIDT UIT
  MET VIERDE VESTIGING

   

  28 oktober 2016

  Garage Raf Vergauwen in Beveren was tot nu toe een erkend servicepunt van Renault Trucks. Met de overname door Van Hove Garages zal de vestiging uitgebouwd worden tot een volwaardige Renault Trucks dealer onder de naam Van Hove Truck Center Beveren. Het personeel blijft behouden en het team wordt snel uitgebreid. Tot april 2018 kunnen we de huidige garage blijven gebruiken. Nadien zullen we verhuizen naar een andere locatie. Lees verder >>

 • Nieuws

   

  RENAULT MASTER WEBSHOP

   
  Oktober 2015

  Renault Trucks Belux lanceert de Renault Master webshop! Via deze webshop kan u rechtstreeks een Master uit stock bestellen in 3 verschillende uitvoeringen met €200 webshop korting. Of vraag via de webshop een offerte op maat aan. De bestelling en levering gebeurt natuurlijk via uw favoriete Van Hove concessie! Klik hier door naar de Renault Master webshop!


   

 • Nieuws

  VAN HOVE GARAGES VERKOZEN TOT
  SUPER BEST DEALER 2016

   

  23 juni 2016

  Op donderdag 23 juni organiseerde Transportmedia opnieuw de prijsuitreiking "Best of TRANSPORT". Van Hove Garages werd door een jury van vertegenwoordigers van de invoerders uitgeroepen tot Super Best Dealer van 2016 over alle merken heen. Luc & Cedric Van Hove namen de prijs in ontvangst en droegen deze uiteraard op aan heel het team van Van Hove Garages!
  Lees verder >>

 
 
 
 
 
 
Van Hove garages is officieel dealer voor Renault Trucks en biedt totaaloplossingen
voor alle Transportactiviteiten. Van deskundig advies tot 24-uurs service in onze werkplaatsen.
Met onze Professionele en Persoonlijke werkwijze staan we Altijd voor u klaar.

Video's

 • Super Best Dealer 2016

Nieuws

TPL_H_MOST_READ


Lees verder >