Reparatie- en onderhoudscontract

In welke sector van het transport u ook zit, Renault Trucks heeft verschillende diensten en services ontwikkeld die helpen uw exploitatiekosten onder controle te houden en uw risico’s te verlagen. Een groot deel van de kosten van een truck of bestelwagen bestaat uit onderhouds- en reparatiekosten. Met een Start & Drive contract weet u precies wat u hier aan kwijt bent, zonder het risico op onverwachte kosten achteraf.
 

Kenmerken Start & Drive contracten

 • Een vast maandbedrag
 • Risico op onverwachte reparatiekosten wordt door Renault Trucks gedragen
 • Minder zorgen over plannen van onderhoud, dat wordt voor u gedaan
 • Onderhoud door de erkende Renault Trucks dealer
 • Gebruik van originele Renault Trucks onderdelen
 • Een factuur per maand voor uw hele wagenpark
 • Verminderen operationele risico’s en vergroten gebruiksefficiency voertuig
 • Een contract op maat


Een Start & Drive contract omvat alle voorgeschreven onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en wordt op maat aangeboden. De prijs is afhankelijk van de inzet van uw voertuig (stadsgebruik, interlokaal gebruik, nationaal, internationaal, etc.) en het aantal geschatte jaarlijks te rijden kilometers. Start & Drive contracten kunnen voor alle modellen en typen van Renault Trucks worden afgesloten, zowel bestelwagens als trucks.
 

 • Nieuws

  VAN HOVE GARAGES BREIDT UIT
  MET VIERDE VESTIGING

   

  28 oktober 2016

  Garage Raf Vergauwen in Beveren was tot nu toe een erkend servicepunt van Renault Trucks. Met de overname door Van Hove Garages zal de vestiging uitgebouwd worden tot een volwaardige Renault Trucks dealer onder de naam Van Hove Truck Center Beveren. Het personeel blijft behouden en het team wordt snel uitgebreid. Tot april 2018 kunnen we de huidige garage blijven gebruiken. Nadien zullen we verhuizen naar een andere locatie. Lees verder >>

 • Nieuws

   

  RENAULT MASTER WEBSHOP

   
  Oktober 2015

  Renault Trucks Belux lanceert de Renault Master webshop! Via deze webshop kan u rechtstreeks een Master uit stock bestellen in 3 verschillende uitvoeringen met €200 webshop korting. Of vraag via de webshop een offerte op maat aan. De bestelling en levering gebeurt natuurlijk via uw favoriete Van Hove concessie! Klik hier door naar de Renault Master webshop!


   

 • Nieuws

  VAN HOVE GARAGES VERKOZEN TOT
  SUPER BEST DEALER 2016

   

  23 juni 2016

  Op donderdag 23 juni organiseerde Transportmedia opnieuw de prijsuitreiking "Best of TRANSPORT". Van Hove Garages werd door een jury van vertegenwoordigers van de invoerders uitgeroepen tot Super Best Dealer van 2016 over alle merken heen. Luc & Cedric Van Hove namen de prijs in ontvangst en droegen deze uiteraard op aan heel het team van Van Hove Garages!
  Lees verder >>

 
 
 
 
 
 
Van Hove garages is officieel dealer voor Renault Trucks en biedt totaaloplossingen
voor alle Transportactiviteiten. Van deskundig advies tot 24-uurs service in onze werkplaatsen.
Met onze Professionele en Persoonlijke werkwijze staan we Altijd voor u klaar.

Video's

 • Super Best Dealer 2016

Nieuws

TPL_H_MOST_READ


Lees verder >